Selecteer een pagina

fleur charlotte

De visuele vertaling van jouw bedrijf

Een klein ontwerpbureau met persoonlijk contact waarbij de focus ligt op het creëren van functionele ontwerpen met oog voor detail. 

 

Bekijk projectenneem contact op

ik werk met veel plezier aan:

Branding

Je merk is je bedrijf, je uitstraling naar de buitenwereld. Je uitstraling wordt bepaald door personaliteit, kernwaarden en dát wat jouw bedrijf uniek maakt. Onder branding valt o.a. een merkstrategie, het ontwerp van een logo of huisstijl, visitekaartjes, en een huisstijlhandboek

Grafische vormgeving

Uitnodigingen, wenskaarten, trouwkaarten, posters, flyers en brochures compleet op maat gemaakt bij jouw huisstijl. Van de kleinste krul in een letter tot een compleet boekwerk.

Fotografie

Is het tijd voor een nieuwe profielfoto van jou (en je medewerkers) op je website? Of heb je nieuwe producten in de schappen liggen? Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Beeldmateriaal maakt of kraakt een design en is mede daarom erg belangrijk.

Digitaal design

Losse visuals, banners voor social media en websites. Laat jouw content stralen!

Social Media

Ik kan je compleet ontzorgen op het gebied van Social Media. Vaak is dit een onderdeel waar bedrijven niet aan toe komen. Terwijl dit juist zo belangrijk is.

Iets anders

Heb je nog andere wensen of creatieve vragen? Laat het me weten! 

Fleur

Leuk kennis te maken! Ik ben Fleur, 27 jaar en ik woon in Amsterdam. In 2017 ben ik afgestudeerd aan Academie Artemis in Amsterdam als allround styliste en grafisch vormgeefster. Academie Artemis is een academie voor mode-, media-, interieur- en foodstyling. Hier heb ik geleerd om maatschappelijke ontwikkelingen te onderzoeken, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptonwikkeling en visualisatie. 

In oktober 2018 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. In 2019 is daar het bedrijf Selected by Fleur bijgekomen. Meer informatie daarover vind je hier!

Lijkt het je leuk om eens een kopje koffie te drinken om te kijken wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. 

Mijn hart gaat sneller kloppen van mooie dingen maken. Ik werk instinctief en met passie!

  • Photoshop
  • Indesign
  • Illustrator

wat klanten zeggen

5 STERREN!! Bij de start van mijn makelaardij heb ik Fleur gevraagd om mee te helpen met het ontwerpen van mijn logo en huisstijl. Dit heeft zij naar volle tevredenheid gedaan. Gelijk meerdere alternatieven voor een logo gestuurd. Nadat de keuze gemaakt was ook met kleuren de verschillende opties duidelijk in kaart gebracht. Met uiteindelijk een zeer geslaagd logo tot resultaat.

Robert Melenberg, Eigenaar Melenberg Makelaardij

Fleur verzorgt voor ons allerlei vormgeving; van stickers op winkelpanden tot plaatjes voor op de website en alles daar tussen in. Fleur is super creatief , werkt snel en weet altijd precies waar je naar op zoek bent, zelfs als je dat zelf niet weet 😉 . Kortom: wij zijn heel blij met Fleur en kunnen haar van harte aanraden!

Myrthe de Groot, Eigenaar Actief.nl

Super tevreden over onze samenwerking, meedenkend jonge frisse inspiratie! Erg tevreden over het eindresultaat wat erg passend is bij mij. Een aanrader!

Astrid Polling, Eigenaar TOFF Haarmode

Let’s connect!

Nieuw logo ontwerp voor restaurant FU 🥢 #logo #logodesign #design #graphicdesign ...

23 0

Een huisstijl staat voor zoveel meer dan alleen een logo! Deze flyer heb ik voor @toff_haarmode gemaakt een tijdje terug ...

40 0

Ik werk met veel plezier aan branding, grafische vormgeving, fotografie, digitaal design en social media. Heb je andere wensen of creatieve vragen? Laat het me weten! ...

127 0

“5 STERREN!! Bij de start van mijn makelaardij heb ik Fleur gevraagd om mee te helpen met het ontwerpen van mijn logo en huisstijl. Dit heeft zij naar volle tevredenheid gedaan. Gelijk meerdere alternatieven voor een logo gestuurd. Nadat de keuze gemaakt was ook met kleuren de verschillende opties duidelijk in kaart gebracht. Met uiteindelijk een zeer geslaagd logo tot resultaat. Waarbij nog vaak complimenten worden gemaakt! Dit hele traject verliep snel, met veel overleg en ook een goed advies. Al met al heel blij met de hulp van Fleur en haar deskundigheid. Kortom, een echte aanrader!” - Robert Melenberg, eigenaar Melenberg Makelaardij ...

41 1