About me

In 2017 ben ik afgestudeerd aan Academie Artemis in Amsterdam als allround styliste en vormgeefster.

Academie Artemis is een academie voor mode-, media-, interieur-, en food- styling. Hier heb ik geleerd om maatschappelijke ontwikkelingen te onderzoeken, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie.

Na mijn studie heb ik bij Actief gewerkt. Dit is een vastgoedbedrijf. Zij doen eigenlijk alles wat met vastgoed te maken heeft, van makelaardij tot de financiële administratie van bedrijven. Vaak doen vastgoedbedrijven niks met online marketing of social media maar Actief wilde dit compleet anders doen! Hier was ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van marketingactiviteiten, campagnes vormgeven, taken uitvoeren rondom campagnes, boeken vormgeven, video editing, sociale media en het uitbouwen en versterken van het bereik.

In oktober ’18 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Ik help met het maken van een huisstijl, concepten tot leven brengen, ontwerpen van campagnes, verzorging van social media/ fotografie en het (re)stylen van reclame uitingen. 

Van een complete look & feel tot een logo of verpakking.

Op deze website zijn verschillende categorieen van mijn marketing, grafische vormgeving, styling en fotografie items te zien.

"DONT STOP UNTIL YOU'RE PROUD"

GET IN TOUCH
captcha